Naša misija je da omogućimo ljudima poslovanje širom sveta kojim će ostvariti svoj puni potencijal. Smatramo da je najvažnija stavka naše misije posvećenost našim klijentima, odnosno njihovom uspehu.

Mi težimo posvećenosti koja će stvoriti servise koji su dostupni svima. Obzirom da je usluga koju nudimo tržištu kompletan outsource svih aktivnosti vezanih za upravljanje arhivom i dokumentacijom, mi se trudimo da plasiramo dopunske servise koji su napredniji, sigurniji i lakši za korišćenje.

Naša želja je da stvorimo vrednost i da napravimo razliku.

Smatramo da je najvažnija stvar inovacija, kako za kompanije tako i za svet.

Rezultat našeg rada su sveobuhvatni i potpuno integrisani servisi na platformi savremenih sistema. Trudimo se da kroz IT inovacije pomeramo granice povezanih tehnologija kako bi se iskustva prenela na sve sfere poslovanja. Pojednostavljivanjem poslovnog okruženja možemo uštedeti novac i vreme i na taj način sve resurse uložiti u inovacije.

Mi se, kao kompanija sa svim svojim zaposlenima, trudimo da unesemo poverenje i ličnu odgovornost u svaki odnos.

Misija Document Storage Center d.o.o. a je da ponudi kompletnai održiva rešenja iz oblasti upravljanja arhivom i dokumentacijom. Pored toga veoma bitne stavke naše misiju su:

  • Unapređenje svesti o mestu, značaju i ulozi primene novih arhivskih tehnologija,
  • Edukacije pružaoca usluga iz oblasti arhivskih tehnologija,
  • Promocije i razvoja novih arhivskih tehnologija,
  • Ostvarivanje tesne saradnje sa stručnim i naučnim ustanovama, organizacijama i javnim medijima.

Vizija kompanije je da postane regionalni lider među kompanijama koji se bave uslugama u upravljanju dokumentacijom, arhiviranju i zaštiti arhivske građe i da kao društveno odgovorni subjekt edukuje i unapredi svest svih  slojeva  društva o potrebi pravilnog upravljanja dokumentacijom, arhiviranja i zaštite arhivske građe.

 

Mi verujemo u jednostavnost a težimo kompleksnosti. Uvereni smo da naši proizvodi i usluge maksimalno koriste osnovne tehnologije i na taj način unapređuju tržište. Vodimo se logikom bliske saradnje i unakrsnog preispitivanja kompletne grupe i to nam omogućuje da inoviramo na način na koji drugi ne mogu.

Mi se bavimo promenama. Mi verujemo u promene. Mi inoviramo.