Arhivski depo kompanije Document Storage Center d.o.o. odgovaraju najvišim standardima bezbednosti i sigurnosti. Objekat je ograđen visokom metalnom zaštitnom ogradom i poseduje protiv požarni sistem. Kilmatizacija je urađena po najnovijim standardima i na taj način je nivo vlage sveden na minimum. Ovim se obezbeđuju optimalni uslovi za skladištenje fizičkih i elektronskih arhiva. Objekat se redovno zaprašuje posebnim sredstvom protiv insekata i štetočina.

PROTIVPOŽARNI SISTEM

Arhivski depo kompanije Document Storage Center d.o.o. ispunjava sve standarde u pogledu protiv požarne zaštite. Opremljen je detektorima dima, protiv požarnim aparatim za suvo gašenje kao i hidrantskom mrežom.Uz ispunjavanje svih proceduralne odredaba propisanih od strane Vatrogasnih službi, objekat se redovno, najmanje na polugodišnjem nivou kontroliše, kako bi se ovo i potvrdilo.

TEHNIČKA OPREMLJENOST OBJEKATA

Arhivski depo je opremljen:

  • Direktnim kontaktom sa Vatrogasnom službom,
  • Elektronskim detektorima dima,
  • Protiv požarnim aparatima
  • Hidrantskom mrežom,
  • Sigurnosnim i nadzornim sistemom,
  • Najsavremenijim sistemom za zaštitu protiv provale i krađa.

VIDEO NADZOR I BEZBEDNOST

Svi objekti su CCTV monitorisani 7/24/365. Kamere pokrivaju 100% površine objekta, uključujući i spoljni deo.

Pored kamera, objekat je pokriven i detektorima pokreta. Svi zaposleni moraju da koriste sistem kontrole pristupa, kako bi pristupili bilo kojoj prostoriji.

Sva vrata u objektu su povezana sa sigurnosnim alarmom u slučaju provale ili neovlašćenog pristupa.

Posebne lampe postavljene u arhivskom depou između redova, tako da nijedna lampa nije direktno iznad kutija i na taj način se izbegava izlaganje osvetljenju.

Svi naponski kablovi su provučeni kroz zaštitne cevi kako bi se minimizirao rizik od požara na električnim instalacijama.