Kompanija Document Storage Center d.o.o. je osnovana 2016. godine u Beogradu. Kompanija se bavi upravljanjem arhivama i dokumentima i svojim klijentima pruža usluge:

Document Storage Center

Poslujući u izazovnim vremenima, DSC se susreo sa ozbiljnim izazovima koji su i nama pomogli da svoje poslovanje prilagodimo različitim nivoima sigurnosti, važnosti i kompleksnosti. Ovi izazovi omogućili su kompaniji da svoje usluge prilagodi apsolutno svim potrebama klijenata, bez obzira na veličinu organizacija kao i na geografsku poziciju.

Document Storage Center poseduje svoj arhivski depo, izrađen po najsavremenijim standardima.

Naši klijenti su kompanije i organizacije iz svih privrednih grana. Sarađujemo sa mikro, malim, srednjim i velikim preduzežima u Republici Srbiji.

Više od 500 renomiranih klijenata nam je do sada, poverilo svoju kompletnu arhivu na digitalizaciju i čuvanje.

Osnivači kompanije su ljudi sa višedecenijskim međunarodnim iskustvom iz oblasti upravljanja arhivama i podacima, koji su svoju praksu dokazali poslućuji na više različitih tržišta. Za neke od njih se, sa sigurnošću, može reći da su pioniri ovog posla na teritoriji Republike Srbije.

DSC danas posluje kao društveno odgovorna kompanija, koja je jedan od osnivača Udruženja CERAT (Centar za razvoj arhivskih tehnologija) kao i član Udruženja e-Razvoj koje broji preko 150 najuspešnijih srpskih IT kompanija.

Od svog osnivanja Document Storage Center daje podršku naučnim, dobrotvornim i sportskim organizacijama i skupovima.